Geen AutoRAI maar MobiliteitsRAI

dinsdag 21 februari, 2017

RAI Vereniging gaat in oktober een driedaagse MobiliteitsRAI organiseren. In eerste instantie gericht op trailer-, carrosseriebouw en inbouw van zwaar en licht wegtransport. Vanaf 2019 moet het doorgroeien naar één groot mobiliteitsplatform.

De MobiliteitsRAI als nieuw zakelijk platform voor alle professionals in de mobiliteitsbranche. Zo presenteert RAI Vereniging het nieuwe event dat tweejaarlijks zal worden georganiseerd. Een uitgebreid congresprogramma moet voor verdieping zorgen.

De eerste aflevering staat gepland voor 19-21 oktober 2017 in RAI Amsterdam. Op de beursvloer ligt tijdens de komende editie de nadruk op producten, diensten en onderhoud gericht op trailer-, carrosseriebouw en inbouw van zwaar en licht wegtransport. Ook worden per segment kennistheaters ingericht waar praktische informatie wordt gedeeld en ondernemers direct hun voordeel mee kunnen doen.

“Onze ambitie is om de edities van 2019 en later, door te laten groeien naar één platform waar alle modaliteiten, producten en diensten vertegenwoordigd zijn”, aldus Steven van Eijck, voorzitter RAI Vereniging.

mobiliteitsrai-banner

Categorie: Evenementen
Labels: MobiliteitsRAI, RAI Vereniging