Door de ‘telematica-bomen’ het bos niet meer zien?

maandag 27 maart, 2017

Telematica is hard op weg randvoorwaarde te worden voor goed fleetmanagement. Het is dan ook een booming markt met heel veel aanbieders. Maar hoe selecteert u als HR -, finance – of fleetmanager de juiste aanbieder? Daarvoor is de FleetAcademy sales pitch op 6 april!

De FleetAcademy organiseert op 6 april wederom een salespitch, na het succes van de vorige aflevering over mobiliteitskaarten. De sales pitches zijn bedoeld voor fleetowners (voornamelijk HR, Finance en fleetmanagers) die in een kleine setting (max 50 bezoekers) gratis en in korte tijd kennis willen maken met verschillende leveranciers van vergelijkbare producten/diensten.

De pitchers voor de telematica-bijeenkomst zijn afkomstig van gerenommeerde partijen als Fleetmatics, Transscope, TomTom Telematics, Micpoint, Sycada en Suivo Telematics. De data die deze partijen genereren voor hun klant geeft inzicht in het aantal afgelegde kilometers, locatie en rijgedrag. “Informatie die inmiddels tot de basisgegevens horen om het wagenpark op strategisch en tactisch niveau te kunnen beoordelen. En de mogelijkheid geeft om de autoregeling op de juiste wijze uit te voeren”, aldus Erik Wijbenga van Dragintra, een van de oprichters van de FleetAcademy.

Kritische vragen

De technologische ontwikkeling op het gebied van telematica gaan momenteel hard, net als de toename van het aantal partijen in de markt. Wijbenga: “Welke oplossingen bieden de verschillende leveranciers? Wat zijn de mogelijkheden op korte en lange termijn? Welke functie heeft de hardware en wat zijn de verschillen in de software? Dat zijn de vragen die tijdens de pitch aan de orde komen.

De pitchers krijgen elk 30 minuten om hun producten en diensten aan te prijzen. Bezoekers krijgen dan de mogelijkheid om kritische vragen te stellen en aanbieders met elkaar te vergelijken. Wijbenga: “Tenslotte zullen we samen met alle deelnemers kijken naar kansen, beperkingen en mogelijkheden van de verschillende aanbieders.”

Kijk in onze agenda voor alle details en meldt u snel aan, er is beperkt ruimte!

Categorie: Evenementen
Labels: FleetAcademy