Finalisten Mobiliteitsmanager van het Jaar bekend

woensdag 12 april, 2017

De drie finalisten die kans maken op de Mobiliteitsmanager van het Jaar award 2017 zijn Arjen Juurlink van FrieslandCampina, Coen Krol van Accenture en Henk Zoomers van PGGM. Dat maakt de awardcommissie van het Fleetmanagement event zojuist bekend.

De uitreiking van de prijs vorig jaar

Tijdens het Fleetmanagement event, dat plaatsvindt op dinsdag 23 mei in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, wordt de jaarlijks award uitgereikt. De finalisten worden op korte termijn grondig aan de tand gevoelt door de awardcommissie. Tijdens dit gesprek krijgen ze uitgebreid hun ‘pitch’ doen voor de commissie.

De Mobiliteitsmanager van het jaar award is een vakprijs, voor én door vakgenoten. Miranda Koning verantwoordelijk voor contractbeheer bij Ymere, heeft zich het afgelopen jaar Mobiliteitsmanager van het Jaar’ mogen noemen. Hiermee is zij terecht gekomen in een mooi lijstje namen met voormalige winnaars zoals: Daan Bieleveld (global mobility management, DSM), André de Boer (senior adviseur mobiliteit, Rijkswaterstaat), Patrick Langevoort (wagenparkbeheerder, Alliander), Ronald de Hoog (hoofd wagenparkbeheer, Cofely Nederland) en Nanda Cousijn (manager mobiliteit, Diemermere, a Randstad company).

Doelgroep steeds diverser

Het aanstaande Fleetmanagement staat ook weer in het teken van de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsbeleid. “Wat opvalt is dat de doelgroep van het event steeds diverser wordt. Traditioneel mogen wij een groot deel van de fleet- en mobiliteitsmanagers in Nederland ontvangen. Maar we zien ook steeds vaker dat financieel- en hr-managers het event weten te vinden. Vreemd is dat niet gezien alle ontwikkelingen in deze markt, maar erg leuk dat ook deze groepen het event ook ontdekt hebben,” aldus projectmanager Stijn van den Broek.

Het event gaat over kennisoverdracht en marktverkenning, maar het is vooral ook een netwerkevent. Daarom is het dit jaar mogelijk voor alle deelnemers om 1-op-1 afspraken te plannen. Vooraf geplande korte kennismakingen met juist die experts of vakgenoten die zij graag willen spreken zorgen voor een verhoogd rendement, aldus de organisatie.

Meld u hier aan voor het event.

Categorie: Evenementen
Labels: Fleetmanagement event, Mobiliteitsmanager van het Jaar