Justlease ontvangt Thuiswinkel Waarborg

woensdag 5 november, 2014

Als eerste autoleasemaatschappij van Nederland ontvangt Justlease.nl het certificaat Thuiswinkel Waarborg. Opmerkelijk, want normaal krijgen alleen webwinkels een dergelijk certificaat. Het keurmerk moet de private-leaseklanten van Justlease.nl zekerheid bieden.

thuiswinkel_justleaseThuiswinkel Waarborg wordt uitgegeven door Thuiswinkel.org, de belangenvereniging van zo’n 2200 (web)winkels in Nederland. Het certificaat is een kwaliteitskeurmerk voor webwinkels. Directeur Wijnand Jong is blij met de eerste private lease-lid. “Justlease.nl geeft hiermee een duidelijk statement op het gebied van transparantie en betrouwbaarheid richting de consument.”

Justlease.nl, naar eigen zeggen marktleider op het gebied van private leasing, heeft sinds twee jaar een eigen webomgeving voor private lease-klanten. Het hele online koopproces heeft Justlease.nl ontwikkeld binnen de eisen van het Thuiswinkel Waarborg. Het moet klanten veiligheid geven en de privacy waarborgen. Ook geldt dat men extra bedenktijd krijgt voor de aankoop en dat er een onafhankelijke klachtenbemiddeling is. Ook heeft Justlease.nl een Manager Tevreden Klanten aangesteld en hanteert de onderneming voor de consument extra garanties.

Categorie: Private lease / Privélease
Labels: Justlease