Tevreden.nl met kennissessie over ‘tevreden medewerkers’

vrijdag 19 mei, 2017

Private lease, de veranderende klantwens, toenemende krapte op de arbeidsmarkt. Factoren die in de automotive branche zorgen voor een toenemende aandacht voor medewerkerstevredenheid. Maar hoe geef je dit het beste vorm?

Specialist op dit gebied, Tevreden.nl, houdt hierover een (gratis) kennissessie op 22 juni, in samenwerking met Jobmotive. De twee bedrijven organiseren momenteel ook het onderzoek naar beste automotive werkgever van 2017, waaronder de categorie leasemaatschappijen. Aan het eind van het jaar wordt een winnaar bekend gemaakt.

De aandacht voor het opleidingsniveau en de tevredenheid van medewerkers binnen de automotive is groter dan ooit, merkt men bij Tevreden.nl. Ook bij leasemaatschappijen die transparantie hoog in het vaandel hebben staan, mede door de komst van het snelgroeiende private lease. Directeur Jan Baljeu van Friesland Lease, dat meedoet aan het onderzoek, verklaarde vorige week al tegenover TrendsinAutoleasing: “Transparantie in de branche is hard nodig. En die moet van binnenuit komen.”

Maar op welke manier houdt men medewerkers tevreden zodat ze de organisatie niet verlaten? Aan welke knoppen moet worden gedraaid? Op 22 juni vertelt Tevreden.nl er in een gratis kennissessie alles over.

Kijk in onze agenda voor details en aanmelden

Categorie: Klanttevredenheid
Labels: Autoleasetevreden.nl, Medewerkerstevredenheid, Tevreden.nl