Autoschadeherstel Groep gaat benchmarken met Tevreden.nl

woensdag 24 mei, 2017

Autoschadeherstel Groep is een samenwerking aangegaan met Tevreden.nl om de kwaliteit van haar dienstverlening verder inzichtelijk en transparant te maken. Het is een van de eerste partijen die gebruik gaat maken van de collectieve FOCWA-regeling met Tevreden.nl.

Guus van Dreven (l) en Gerhard Prent van Tevreden.nl

Volgens de directeur van Autoschadeherstel Groep, Guus van Dreven, kan met Benchmarks binnen en buiten de eigen organisatie de Groep de kwaliteit van herstel meten en indien nodig aanpassen. “Uiteindelijk moeten deze inzichten gaan bijdragen aan de veranderende wens van de klant wat resulteert in een nog betere dienstverlening van de gehele groep.”

De NPS rapportages per schadeherstelvestiging wordt nu gekoppeld aan het CRM-systeem en geeft de mogelijkheid reviews & ratings te publiceren op openbare websites. Dat moet niet alleen de transparantie ten goede komen, maar ook de vindbaarheid binnen Google. De groep krijgt alle doorlopende metingen van klantervaringen geïntegreerd in één online-platform, hierop zijn de resultaten toegankelijk voor zowel de vestigingen als klanten. Inmiddels is dit platform al gelanceerd: ahg.tevreden.nl.

Tijdens de start van de samenwerking van Tevreden.nl met FOCWA, roemde de branchevereniging de mogelijkheid voor FOCWA-leden in het systeem hun opdrachtgevers te beoordelen. Hiermee gaat FOCWA de afstemming en samenwerking met de formele opdrachtgevers inzichtelijk maken. Volgens de branchevereniging een onderbelicht onderwerp.

Categorie: Klanttevredenheid
Labels: Autoleasetevreden.nl, Autoschadeherstel Groep, FOCWA, Tevreden.nl