Lammers keynote spreker op kennissessie Tevreden.nl

dinsdag 30 mei, 2017

Ondernemer Johan Lammers is een van de keynote sprekers tijdens het HR evenement ‘Hoe (on)tevreden zijn uw medewerkers’ van Tevreden.nl. Lammers was jarenlang managing director van een dealerholding met 120 medewerkers.

Johan Lammers, keynote spreker op het event ‘Hoe (on)tevreden zijn uw medewerkers’

Met zijn bedrijf Lammers Support Group ondersteunt de ondernemer bedrijven in de groei ‘van goed naar geweldig’ op het gebied van gastheerschap, sales en leiderschapsontwikkeling. Naast Lammers spreekt ook Henk Ardesch, werkzaam als partner Organisatie & Bevlogenheid bij Tevreden.nl. Ardesch zal tijdens de middag zijn ruime ervaring met betrekking tot medewerkersonderzoek bij verschillende soorten organisaties op een interactieve manier delen.

De aandacht voor het opleidingsniveau en de tevredenheid van medewerkers binnen de automotive is groter dan ooit, merkt men bij Tevreden.nl. Onder andere veroorzaakt door private lease, de veranderende klantwens en de toenemende krapte op de arbeidsmarkt. Maar op welke manier houdt men medewerkers tevreden zodat ze de organisatie niet verlaten? Aan welke knoppen moet worden gedraaid? Op 22 juni vertelt Tevreden.nl er in een gratis kennissessie alles over.

Meld u hier aan!

Tevreden.nl is de partij die samen met Jobmotive het jaarlijkse onderzoek doet naar beste (lease)werkgever van het jaar. De inschrijvingen hiervoor staan open!

Categorie: Klanttevredenheid
Labels: Autoleasetevreden.nl, Tevreden.nl