Renault levert 500ste ‘woonwijkvriendelijke’ Kangoo aan DHL

maandag 3 juli, 2017

Waar andere vervoerders doorgaans met grotere bestelwagens de woonwijken in rijden, kiest DHL Parcel voor de kleinere Renault Kangoo. Afgelopen week werd de vijfhonderdste geleverd.

DHL Parcel zet sterk in op het gebied van pakketvervoer in de sterk groeiende e-commerce in de Benelux, zowel in de zakelijke als in de consumentenmarkt. DHL Parcel is de vaste vervoerspartner van veel bekende webshops en heeft met zijn vloot compacte bestelauto’s de, naar eigen zeggen,  optimale configuratie voor de bezorging van pakketten in woonwijken, waar andere vervoerders doorgaans met grotere bestelwagens rijden.

De aanschaf van de vijfhonderd Renault modellen maakt deel uit van een omvangrijk investeringstraject om het netwerk van DHL te optimaliseren. Naast auto’s investeert de pakketbezorger ook in gebouwen, IT en andere innovatieve bezorgopties.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst op het hoofdkantoor van Renault Nederland in Schiphol-Rijk overhandigde Jean-Paul Renaux, General Manager Renault Benelux, de sleutels van de gele Renault Kangoo aan Wouter van Benten, CEO DHL Parcel Benelux

Categorie: Inkoop / Wagenpark
Labels: DHL, Renault