VZR organiseert seminar Autoregelingen en Mobiliteit

maandag 4 september, 2017

De VZR organiseert speciaal voor P&O-afdelingen en Ondernemingsraden op dinsdag 21 november het seminar Autoregelingen en Mobiliteit. Want ‘je kunt makkelijker aan iemands salaris zitten, dan aan zijn leaseauto.’

De autoregeling van Boskalis werd vorig jaar door VZR als de beste uitgeroepen

Tijdens het seminar wordt het publiek bijgepraat over de huidige situatie, trends en ontwikkelingen, maar ook over de valkuilen. Sprekers zijn onder andere een fiscaal jurist autobelastingen en een ervaren wagenparkbeheerder met een vloot van 4.000 auto’s.

Zakenauto’s zijn één van de grootste kostenposten van een onderneming. Daarnaast is het één van de belangrijkste arbeidsvoorwaardelijke afspraak die een werkgever met zijn werknemer maakt, benadrukt VZR. “Bij het goed inregelen van een autoregeling kan een werkgever meer geld besparen dan het kiezen voor het goedkoopste leasecontract. Aan de andere kant zorgt een goede autoregeling voor een hogere werknemerstevredenheid. Werkgevers kunnen via een autoregeling zelfs belastingvoordelen toeschrijven aan een werknemer”, aldus VZR.

Het seminar is exclusief voor OR-leden en P&O/HRM-medewerkers. Aanmelden kan via de website.

Categorie: Autoregeling
Labels: VZR