Van Vulpen van XPOfleet naar Mobility Service Finance

maandag 11 september, 2017

Casper van Vulpen is per 1 september gestart als commercieel manager bij het online label voor financial lease: Mobility Service Finance, onderdeel van leasemaatschappij Mobility Service Nederland.

Hiervoor was Van Vulpen werkzaam als manager Sales & Marketing bij XPOfleet. Daar werd hij opgevolgd door Erik Nooij.

Casper van Vulpen, commercieel manager Mobility Service Finance

Binnen Mobility Service Finance (MSF) gaat Van Vulpen leiding geven aan de verdere groei van het label dat begin dit jaar werd gestart. Volgens de leasemaatschappij zijn al ruim 250 garagisten aangesloten bij het platform en worden er ruim 10.000 personenauto’s en bedrijfswagens geadverteerd. “MSF moet als online portaal groeien tot de nieuwe standaard in digitale serviceverlening”, aldus algemeen directeur Paul Harms van MSN.

Volgens Harms is MSF uniek omdat alle achterliggende processen volledig gedigitaliseerd zijn. Ook de kredietgoedkeuring verloopt geheel automatisch. Dit betekent dat een MKB’er en de leverende garagist binnen 5 minuten uitsluitsel heeft over de aanvraag van het financial leasecontract. “Hiermee is MSF het eerste autoleasebedrijf in Europa dat van A tot Z volledig gedigitaliseerd is.”

Categorie: Marktcijfers / brancheberichten
Labels: Mobility Service Finance, Mobility Service Nederland