Technische Unie levert laadpalen ICU

dinsdag 18 november, 2014

De technische groothandel Technische Unie gaat de laadpalen leveren van ICU Charging Equipment. Want volgens de installateur is e-mobility een interessante groeimarkt.

ICUTechnische Unie is met 700 leveranciers en 280.000 artikelen de grootste technische groothandel in Nederland. Naast alle installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, klimaattechniek en sanitair, heeft Technische Unie nu dus ook alle oplaadpunten van ICU Charging Equipment in haar assortiment.

Te bestellen zijn alle soorten ICU producten en bijbehorende accessoires; van compacte laadpunten voor thuis tot hightech oplaadzuilen voor bij het bedrijf. Met een muisklik moet een volledige laadvoorziening te bestellen zijn, zegt Technische Unie.

Volgens ICU onderscheiden de laadpalen zich door de solide behuizingen en slimme functionaliteiten waarmee de kosten voor de geladen elektriciteit kunnen worden verrekend. ICU werkt samen met verschillende dienstverleners, waardoor de klant vrij is in de keuze van een eventuele provider voor facturatie.

Categorie: Elektrisch rijden / Plug-in
Labels: ICU Charging Equipment, Laadinfrastructuur