Mobility Service Nederland richt apart EV-label op

maandag 13 november, 2017

Leasemaatschappij Mobility Service Nederland (MSN) start een nieuw online label gericht op het leasen van elektrische auto’s: Mobility Service Electric (MSE). Elektrische auto’s kunnen met elkaar worden vergeleken op actieradius, laadtijd, levertijd en leasetarief.

Volgens algemeen directeur Paul Harms van MSN is het moment van doorbraak van elektrische auto’s aangebroken. Vooral nu elektrische auto’s goedkoper worden, de actieradius toeneemt, er een goede laadinfrastructuur is en de auto’s fiscaal worden gestimuleerd.

MSN wil met de oprichting van een elektrisch leaselabel een voortrekkersrol spelen in leaseland wat betreft elektrische mobiliteit

Bij MSE draait het niet alleen om de auto’s, benadrukt de leasemaatschappij. De organisatie positioneert zich als expert op het gebied van elektrische mobiliteit. Op de website is er een keuzehulp waarbij, door het beantwoorden van enkele vragen, de meest geschikte elektrische auto’s worden weergegeven. En ze kunnen naar hartenlust met elkaar worden vergeleken. “Doordat alle medewerkers van MSN in een auto met stekker rijden, zijn zij allen ervaringsdeskundigen. Zij weten als geen ander wat er komt kijken bij elektrisch rijden en kunnen klanten hierdoor optimaal adviseren”, aldus Harms.

Begin dit jaar startte het leasebedrijf een nieuw label op het gebied van financial lease. Het heet een eerste, volledig digitaal leaseproduct te zijn.

Categorie: Elektrisch rijden / Plug-in
Labels: Mobility Service Nederland