International Car Lease Holding neemt Lease Performance over

dinsdag 5 december, 2017

International Car Lease Holding (ICLH) heeft per 1 december autoleasebedrijf Lease Performance overgenomen. Door deze overname breidt ICHL, bestaande uit DirectLease, J&T Autolease en Van Mossel Autolease haar vloot uit tot ruim 60.000 voertuigen. Na de overname blijven alle medewerkers in dienst.

Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep (l) en directeur Onno Dunn van Lease Performance

Lease Performance zal in de loop van 2018 verdergaan onder de naam Van Mossel Autolease Amsterdam. Zij zullen vanuit de huidige locatie de werkzaamheden voortzetten. Die Amsterdamse locatie was een van de redenen van de overname, zegt Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep. “Ons leasebedrijf was nog niet zo sterk vertegenwoordigd in de regio Amsterdam als we graag zouden willen. Door de toevoeging van Lease Performance breiden we niet alleen onze bestaande vloot verder uit, maar zijn we nu ook op leasegebied sterk aanwezig in deze regio. Door de aanwezigheid van meerdere vestigingen van ons autobedrijf en schadeherstelbedrijf in deze regio is de cirkel nu rond.”

De vestiging Amsterdam-Lijnden is nu de achtste vestiging van het leasebedrijf Van Mossel Autolease.”

Lease Performance richt zich als universele leasemaatschappij met name op de MKB markt en is gespecialiseerd op het gebied van bedrijfswagens, koelwagens en personenwagens. Het bedrijf is opgericht in 2008 door directeur Onno Dunn.

Categorie: Marktcijfers / brancheberichten
Labels: ICLH, Lease Performance