MoveMove van MTc: alle mobiliteit op één pas

dinsdag 27 februari, 2018

Daar waar de meeste autopassen zich richten op tankbeurten voor leaserijders, biedt MoveMove van MultiTankcard (MTc) nu één pas voor alle vormen van mobiliteit en de verwerking van daaraan gerelateerde kosten.

MTc komt met nieuwe mobiliteitspas: MoveMove

Ondernemers die niet alleen per auto reizen, vallen met het huidige aanbod van tankkaarten doorgaans buiten de boot en kampen met een wildgroei aan bonnetjes en pasjes. MTc, aanbieder van mobiliteitspassen, forceert met de introductie van MoveMove nu een doorbraak voor ondernemers én hun boekhouders, stelt Patrick Roozeman, directeur van MTc. “Ondernemers willen meer flexibiliteit in hun mobiliteitskeuzes, zonder additionele rompslomp. Zij willen eenvoud in aanvraag, en inzicht voor de administratie en btw-teruggave.”

Duurzaam reizen

Met MoveMove worden alle gemaakte reiskosten maandelijks samengevat in één overzicht: het OV, de fiets, de taxi, tanken (overal in Nederland) en aanvullende autodiensten, zoals parkeren en carwash. Volgens Roozeman is MoveMove ook bij uitstek geschikt voor ondernemers die hun privéauto zakelijk gebruiken en werknemers die geen auto nodig hebben. “Wij faciliteren de wens om duurzamer te reizen, zonder aan gemak te hoeven inleveren. MoveMove is de eerste totaaloplossing voor kleine ondernemers. Daar zijn we best trots op.”

De pas kost 5,95 euro per maand, all-in en zonder voorschot of borg. Ook is het abonnement per maand opzegbaar. Via het online dashboard krijgen gebruikers inzicht in de gemaakte kosten, ook per medewerker. MoveMove-facturen rollen zo het boekhoudsysteem in. Dat maakt ook het leven van boekhouders een stuk aangenamer, aldus MTc.

Categorie: Brandstof- & mobiliteitskaarten
Labels: MTC, MultiTankcard