Alphabet breidt uit naar Portugal

dinsdag 13 maart, 2018

Leasemaatschappij Alphabet International is een samenwerkingsverband aangegaan met het in Portugal gevestigde Finlog. De leasemaatschappij is hierdoor nu operationeel in 20 landen.

Volgens Rüdiger Ebel, hoofd New Markets bij Alphabet, is het doel van de samenwerking om internationale en Pan-Iberische klanten nu ook in Portugal te kunnen bedienen; een markt met een groot potentieel volgens hem. “Onze zakelijke klanten hechten veel waarde aan ons internationale productaanbod en wereldwijde netwerk. Nu kunnen ze ook vertrouwen op een door Alphabet gekwalificeerde partner voor mobiliteitsproducten voor hun dochterondernemingen of kantoren in Portugal.”

Finlog is in 1993 opgericht in Porto, Portugal. Het bedrijf telt 65 medewerkers en is 100% eigendom van de Salvador Caetano Group, een van de grootste Portugese dealergroep. Finlog behoort tot de top 5 van bedrijven op de operationele leasingmarkt in Portugal en beheert een vloot van ongeveer 11.000 voertuigen in heel Portugal, inclusief de autonome regio’s Madeira en de Azoren.

Categorie: Marktcijfers / brancheberichten
Labels: Alphabet