Autoleaseman start consultancy-divisie

vrijdag 18 mei, 2018

Intermediair Autoleaseman breidt zijn activiteiten uit met een nieuwe divisie: Autoleaseman Consultancy. De nadruk ligt daarbij op het begeleiden van automotive partners in de transitie van het bezit naar het gebruik van de auto.

Maik Dielissen, directeur van Autoleaseman

“2018 wordt voor Autoleaseman in alle opzichten een jaar waarin we de breedte in gaan en onze vleugels spreiden,” zegt Maik Dielissen, directeur van Autoleaseman. “Autoleaseman Consultancy is de eerste stap in dat proces, waarmee we een zeer gevarieerd pakket aan B2B-oplossingen voor de autosector bieden. De focus daarbij ligt altijd op het gebruik van de auto, want daar ligt de toekomst. Met een team van ervaren automotive specialisten leveren we maatwerk voor alle distributiepartners in deze sector, groot én klein.”

Die partners variëren van (auto)importeurs, grote dealergroepen en leasemaatschappijen tot individuele dealerbedrijven, universelen, ketens en brancheorganisaties. De support waarin Autoleaseman Consultancy zich specialiseert, loopt uiteen van het bewerken van de zakelijke markt, private en financial lease-initiatieven, bedrijfswagenstrategieën en -oplossingen tot aan MaaS (Mobility as a Service).

In 2015 presenteerde Autoleaseman zich als de ‘hypotheker’ van autoleasecontracten. De intermediair werkt onder andere samen met de grote leasemaatschappijen LeasePlan, Alphabet, Athlon en Arval.

Categorie: Inkoop / Wagenpark
Labels: Autoleaseman, Autoleaseman Consultancy