Cartracker overgenomen door mobiliteitsplatform ULU

maandag 18 juni, 2018

Het Nederlandse telematicabedrijf ULU neemt het track & trace-product Cartracker van Decos Mobile Solutions over. Cartracker moet een bouwsteen worden voor de verdere ontwikkeling van het fleetmanagement portal van ULU.

Het opmerkelijke hoofdkantoor van Decos in Noordwijk

De technologie van Cartracker wordt zo snel mogelijk geïntegreerd in de systemen van ULU, stellen de partijen in het persbericht. Daarnaast zal ULU alle activiteiten op het gebied van fleetmanagement in Nederland voortzetten onder de naam van Cartracker. Hierdoor kan ULU zich blijven focussen op de automotive sector. ULU helpt dealerbedrijven en leasemaatschappijen de stap te zetten naar een mobility service provider.

Volgens Bert Hendriks, Chief Commercial Officer van Decos, komt het DNA van ULU perfect overeen met dat van Decos. “‘Net als Decos heeft ULU de ontwikkeling van zijn producten in eigen huis, waardoor het veel kennis heeft van de techniek en producten continu blijft vernieuwen. Hierdoor blijft zowel de kwaliteit als de continuïteit van onze dienstverlening voor Cartracker-klanten gegarandeerd.”

Categorie: Blackbox / Telematica
Labels: Cartracker, Decos, ULU