TomTom Telematics is ‘Fleet Telematics Company of the Year’

woensdag 20 juni, 2018

TomTom Telematics is door Frost & Sullivan benoemd tot 2018 European Fleet Telematics Company of the Year. De recente innovaties op het gebied van connected car en fleetmanagement speelden beiden een cruciale rol in de benoeming.

Het internationale adviesbureau voor zakelijke groei prijst TomTom Telematics voor het ontwikkelen van diverse oplossingen die zowel bijdragen aan optimale efficiëntie voor bestuurders, alsmede helpen om operationele kostenbesparingen voor klanten te maximaliseren.

TomTom Telematics kreeg speciale erkenning voor twee oplossingen: de connected car-diensten voor lease- en autoverhuurbedrijven én de recent vernieuwde fleetmanagement-oplossing WEBFLEET.

Volgens Sailesh Mohan, Senior Research Analist bij Frost & Sullivan, ondersteunt het open, cloudgebaseerde TomTom Telematics Platform een breed aanbod van slimme mobiliteitsoplossingen en biedt aanzienlijke mogelijkheden voor schaalbaarheid en maatwerk. “Met een voortdurende toewijding aan innovatie en betrouwbaarheid, ervaart het bedrijf een indrukwekkend groeitraject in de Europese voertuigtelematica-industrie.”

TomTom Telematics connected car diensten leveren een centraal overzicht van voertuigdata voor eigenaren van wagenparken met meerdere merken. Dit biedt voordelen voor de meest uiteenlopende sectoren, waaronder lease- en autoverhuurbedrijven en het levert tegelijkertijd applicaties die het leven van bestuurders net wat makkelijker maken. De Software-as-a-Service (SaaS) oplossing, WEBFLEET, is eerder dit jaar volledig vernieuwd.

Categorie: Blackbox / Telematica
Labels: TomTom Telematics