Chevin Fleet Solutions start consultancy dienst

woensdag 4 juli, 2018

Leverancier van fleetmanagementsoftware, Chevin Fleet Solutions, introduceert een wereldwijde adviesdienst voor fleetowners om vooral de toenemende hoeveelheid beschikbare ‘big data’ in goede banen te kunnen leiden. De dienst is vooralsnog Engelstalig.

De nieuwe dienst biedt zowel nieuwe als bestaande klanten evaluatie van de prestaties van het wagenpark en bijbehorende beheersprocessen. Het moet bedrijven onder andere een lagere administratieve last opleveren, een betere afstemming met bijvoorbeeld brandstofleveranciers, een beter gebruik van telematicagegevens voor operationeel beheer en een efficiëntere planning van bijvoorbeeld vervangend vervoer.

Volgens Bill Griffiths, vicepresident Global Consulting en Client Services van Chevin, kan de hoeveelheid ‘big data’ die beschikbaar is voor fleetowners overweldigend zijn. Daarom wil het haar klanten onder andere coachen om zich te concentreren op specifieke gegevenssets. “Een van de meest kritische vaardigheden die een fleetmanager nodig heeft, gaat verder dan technische kennis, mechanische aanleg en het vermogen om een ​​zaak te runnen – een individu moet vloeiend gegevens kunnen begrijpen, strategisch gefocust zijn en deskundig communiceren”, aldus Griffiths.

Categorie: Lease- / fleetmanagement-software
Labels: Chevin Fleet Solutions