James komt met private lease van LeasePlan

maandag 23 juli, 2018

James Autoservice breidt haar dienstverlening uit met private lease. De partner daarin is LeasePlan. Een klant die gebruik maakt van James private lease gaat een overeenkomst aan met deze leasemaatschappij. Voor onderhoud en reparatie kan de klant terecht bij James.

vlnr: Dirk Gaasbeek van Leaseplan met Denis van Altena van James Autoservice en Erik Henstra van Leaseplan ondertekenen het leasecontract

Waar leasen voor de zakelijke markt al jarenlang de norm is, heeft nu ook de particuliere markt een groeiende behoefte aan de grotere flexibiliteit van leasen. Al eerder kondigde James’ directeur Denis van Altena in een interview met TrendsinAutoleasing vol in te zetten op nieuwe concepten, waaronder deelauto’s en private lease. Waarbij het nieuwe platform ‘JAMES helpt’ moet uitgroeien tot de airbnb van de onderhoudsmarkt.

Klanten kunnen momenteel kiezen voor een nieuwe Peugeot 108 vanaf € 194,- per maand, met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar of een nieuwe Peugeot 208 voor € 274,- per maand, met eveneens een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. In de loop van het jaar worden er meer modellen aan het aanbod toegevoegd worden.

Categorie: Private lease / Privélease
Labels: JAMES Autoservice