Leaseauto Testdag in het teken van ADAS

woensdag 25 juli, 2018

Speciaal voor zakelijke rijders én wagenparkbeheerders organiseert VZR 20 september de eerste Leaseauto Testdag. Naast proefritten is er ook een ADAS-congres (Advanced Driver Assistance Systems) met sprekers van Waymo en Prodrive.

Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse auto-importeurs, leasemaatschappijen en aanverwante automotive partners. Er kan worden proefgereden met een aantal interessante leaseauto’s en het bezoek wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in leaseland. Er zijn diverse workshops waarin experts bezoekers informeren over onderwerpen als het mobiliteitsbudgetten, de private leaseauto als zakenauto en de bijtelling. Deze workshops worden onder andere verzorgd door Heleen Elbert, fiscaal-jurist specialist autobelastingen en Rob Groenen van Fleet Profile.

Gemis AutoRAI

De zakelijke rijder een alternatief geven voor het gemis van de AutoRAI. Dat wil VZR-voorzitter Jan van Delft bereiken met dit evenement dat moet uitgroeien tot een nieuwe, jaarlijkse traditie. “Het uitzoeken van een nieuwe zakenauto zien veel leaserijders als een leuke, maar ook tijdrovende klus. Op één plaats wordt de zakelijke rijder geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in de zakelijke markt én kan hij proefrijden met verschillende modellen.”

Speciaal voor wagenparkbeheerders en verkeersspecialisten is er het ADAS-congres met sprekers van onder andere Waymo en Prodrive. Waymo heeft het over de verschillen en overeenkomsten tussen ADAS en zelfrijdende systemen, de samenwerking tussen overheden en marktpartijen. Mark Maaskant van Prodrive vertelt middels zijn vele praktijkvoorbeelden over de voors en tegens van ADAS.

Klik hier voor meer informatie en om in te schrijven!

Categorie: Evenementen
Labels: Leaseauto Testdag, VZR