ProLease kiest Moove Connected Mobility als telematicapartner

woensdag 25 juli, 2018

Moove Connected Mobility gaat ProLease helpen de telematica-diensten verder uit te breiden en te optimaliseren. Volgens de leasemaatschappij biedt telematica een groot besparingspotentieel en stijgt de vraag naar maatwerkoplossingen op dat vlak.

Shamir Mohuddy, manager Business Development bij ProLease (l) en Han Arts, Sales Director Moove Connected Mobility

ProLease biedt haar klanten naast operational- en private lease, ook diverse aanvullende diensten zoals carsharing, onderhoudssturing, ritregistratie, brandstofrapportage en modules om veiliger rijgedrag te stimuleren. Een goede telematica provider is daarin essentieel. “Een partij die betrouwbare data combineert met innovatie en een hoog serviceniveau”, zegt Shamir Mohuddy, manager Business Development bij ProLease.

Die partij is dus Moove Connected Mobility geworden, waarbij de leasemaatschappij niet over een nacht ijs is gegaan, benadrukt Mohuddy. Er is ook een uitgebreide pilot gehouden. De integratie met CarWise was daarbij een grote pre. “Moove gaat ons helpen onze dienstverlening verder uit te breiden en te optimaliseren. Er is veel besparingspotentieel wanneer de mogelijkheden van telematica goed worden benut. Steeds meer bedrijven vragen daarom om maatwerkoplossingen.”

Moove Connected Mobility is vorig jaar opgericht door AutoBinck Group en is onderdeel van de divisie Smart Mobility.

Categorie: Aanbesteding / Tender
Labels: Moove Connected Mobility, ProLease