Macadam bereidt zich voor op hausse ‘private lease retouren’

maandag 30 juli, 2018

Macadam, dat voor veel leasemaatschappij de eindecontract-inspecties doet, maakt zich op voor 2019, het jaar waarin veel private leaseauto’s terugkomen. Het bedrijf gaat gebruik maken van externe innamepunten en er wordt geanticipeerd op mogelijke klachten vanuit de geschillencommissie.

Gerhard Prent van Macadam

Volgens Gerhard Prent, manager Sales & Marketing van Macadam, is de volledige customer journey van een private leaseklant in kaart gebracht. Het bedrijf heeft sinds kort een grondig vernieuwde website in de lucht, waarbij na de zomer een apart hoofdstuk voor private lease komt. Die laatste is zo laagdrempelig mogelijk gehouden. Ook de tooling van Macadam wordt aangepast aan de nieuwe wensen van de inname van de private leaseauto. “Daarnaast is het voorkomen van mogelijke klachten bij de geschillencommissie iets waar Macadam op anticipeert. Immers een private leaseklant is een consument met weer andere rechten dan zakelijke klanten”, aldus Prent.

De vernieuwde (meertalige) website van Macadam moet symbool staan voor de groei en toekomstplannen van het inspectiebedrijf, benadrukt Prent. De komende tijd kunnen we nieuwe producten verwachten die passen bij moderne remarketingprocessen van dealerholdings en leasemaatschappijen.

De nieuwe website is tot stand gekomen in samenwerking met Robin Vermeij van Alles Over Marketing.

Categorie: Remarketing
Labels: Macadam