EV Academy helpt automotive bedrijven bij ‘transitie’

dinsdag 21 augustus, 2018

Emodz, Later Academy en Prodrive Training zijn de partijen achter de nieuwe EV Academy. Volgens de oprichters is er een sterke behoefte aan een partij die alle kennis in huis heeft om de benodigde transitie binnen de automotive vorm te geven.

Jasper Engel van Later Academy, een van de oprichters van de EV Academy

Daarbij moeten we bijvoorbeeld denken aan het ontwikkelen van nieuwe strategieën, het creëren van nieuwe product/ marktcombinaties, de sociale en praktische implementatie van nieuwe businessmodellen, salestraining anno 2018 en Praktijktraining EV-rijden én afleveren EV’s. Volgens de drie partijen wordt de relatief traditionele mobiliteitssector geconfronteerd met de meest ingrijpende veranderingen van de laatste 100 jaar. De transitie naar elektrische voertuigen, de overstap van bezit naar gebruik, connectivity, sharing en niet te vergeten de sterk veranderende consument dwingt de sector zaken anders aan te gaan pakken. 

EV Academy behandelt de totale scope en biedt daarmee een complete oplossing voor langere termijn. Emodz is expert op gebied van nieuwe mobiliteit met bijna 10 jaar ervaring. Het bedrijf werkt voor automotive, bedrijven, instellingen en overheden om slimmer en duurzamer gebruik te maken van mobiliteit en energie.

Later Academy is vooral in de automotive bekend als de verzorger van sales- en after-salestrainingen nieuwe stijl en van het coachen van talent naar prestatie. Prodrive Training biedt (zakelijke) rijvaardigheidstrainingen en is specialist in rijtaakondersteuning systemen en gebruikerstrainingen voor elektrische voertuigen. Prodrive traint ook verkopers in het afleveren van elektrische voertuigen.

De drie partijen blijven hun (overige) dienstverlening ook zelfstandig uitvoeren.

Categorie: Elektrisch rijden / Plug-in
Labels: Emodz, EV Academy, Later Academy, Prodrive