Nissan LEAF met 1000 euro laadtegoed

dinsdag 11 september, 2018

Nissan komt met een actie die niet alleen particulieren maar ook kleinzakelijke kopers over de streep moet trekken voor de aanschaf van een elektrische Nissan LEAF. Kopers krijgen een laadtegoed van 1000 euro, goed voor zo’n 15.000 kilometers.

New Nissan LEAF

De laadpas met het gratis tegoed wordt uitgegeven door energieplatform Vandebron. Met de pas kunnen LEAF-rijders opladen bij meer dan 18.000 openbare laadpunten en snelladers in Nederland. Ook in het buitenland is de pas te gebruiken.

Het aanbod geldt voor particulieren maar ook voor kleinzakelijke kopers: zzp’ers en mkb’ers. Het tegoed is drie jaar geldig en is eventueel over te dragen aan een volgende eigenaar van de auto. Vandebron rekent alleen in het tweede en derde jaar een abonnementstarief (3,50 euro per maand). Vandebron betrekt energie rechtstreeks van zo’n honderd duurzame producenten in Nederland.

Sinds begin 2018 levert Nissan de nieuwe LEAF met 40 kWh-batterij. Het bereik volgens de nieuwe WLTP-normen komt op gemiddeld 270 km. De prijzen beginnen bij 36.890 euro. Van de nieuwe generatie LEAF zijn in Europa meer dan 37.000 exemplaren verkocht sinds de introductie van het model.

Categorie: Elektrisch rijden / Plug-in
Labels: Nissan, Nissan Leaf