Jaguar Land Rover kiest voor laadpalen van Alfen

donderdag 13 september, 2018

Alfen is door Jaguar Land Rover (JLR)  geselecteerd om EV-laders voor zowel haar dealers als klanten te leveren in Nederland, België, Luxemburg, Zwitserland, Portugal en Spanje. Eerder sloot het merk een deal met laaddienstverlener Plugsurfing.

Volgens Niels Burgman, EV Manager bij Jaguar Land Rover Benelux, bereidt JLR zich terdege voor op een geëlektrificeerde toekomst. “Dit houdt ook in dat we onze dealers voorzien van state-of-the-art laders en onze klanten de mogelijkheid bieden om thuis een oplaadpunt te installeren.”

Jaguar Land Rover introduceerde onlangs haar eerste volledig elektrische auto, de I-PACE. Begin juli meldde de importeur nog de productie van deze volledige elektrisch auto speciaal voor Nederland te willen verhogen om zoveel mogelijk modellen te kunnen verkopen voordat de zogenaamde Tesla-taks in 2019 van kracht wordt.

Ook in juli maakte de fabrikant bekend in zee te gaan met Plugsurfing, een laaddienstverlener waarbij de app toegang geeft tot 70.000 laadpunten in Europa.

Categorie: Laadinfrastructuur
Labels: Jaguar I-PACE, Jaguar Land Rover