Private lease zorgt voor ‘boost’ inspecties bij Macadam

dinsdag 18 september, 2018

Macadam, marktleider op het gebied van inspectie voor onder ander einde-leasecontracten, vierde afgelopen week haar 50.000ste inspectie in Nederland van dit jaar. Voor het hele jaar ligt de doelstelling op 75.000 inspecties. Private lease gaat voor verdere groei zorgen.

Peter Kiers (r), Manager Operations Multilease was de 50.000ste klant van Macadam en krijgt een taart overhandigd van Gerhard Prent

Met deze ‘mijlpaal’ ligt het inspectiebedrijf op koers om de doelstelling te halen, stelt Sales Manager Gerhard Prent van Macadam. Prent verwacht dat de explosieve groei van inspecties in 2019 zich gaat doorzetten en mikt zelf al op een aantal van meer dan 100.000. “Volgend jaar gaat private lease nog eens een enorme boost geven in de aantallen.”

De overige groei moet komen uit het winnen van een aantal internationale lease tenders, maar ook door de nieuwe productontwikkelingen bij Macadam. Eerder liet Prent weten gebruik te gaan maken van externe innamepunten voor private lease. Daarnaast is het voorkomen van mogelijke klachten bij de geschillencommissie iets waar Macadam op anticipeert. “Ook de door Macadam gepresenteerde nieuwe inspectietool wordt met veel enthousiasme ontvangen door de marktpartijen”, aldus Prent.

In Europa gaat het Macadam ook erg voor de wind en dankzij toezeggingen van grote marktpartijen. Voor Europa ligt de doelstelling op 450.000 inspecties in 2018.

Categorie: Remarketing
Labels: Macadam