Ook lease-intermediair aan Keurmerk Private Lease

maandag 8 oktober, 2018

Het Keurmerk Private Lease start vandaag een partnerprogramma voor lease-intermediairs. JAMES Autoservice is als eerste aangesloten, Autoleaseman staat in de startblokken; zij gaan alleen private leasecontracten aanbieden uitsluitend met het keurmerk.

Volgens de stichting achter het keurmerk draagt 4 op de 5 private leasecontracten al het Keurmerk Private Lease. Maar een toenemend aantal consumenten sluit een private leasecontract af via een autobedrijf of intermediair. Deze bedrijven vormen een belangrijke schakel in het contact met de consument, benadrukt Pieter-Jan Biesheuvel, voorzitter van Stichting Keurmerk Private Lease. “Juist dan moet de consument in een oogopslag kunnen zien dat het leasecontract afgesloten wordt bij een erkende keurmerkaanbieder. Een partner kan dit direct aan de (digitale) voordeur laten zien.”

De eerste partner die gaat werken met het partnerprogramma is JAMES Autoservice. De aangesloten vestigingen die private lease aanbieden mogen zich vanaf 1 oktober als eerste ‘Partner van Keurmerk Private Lease’ noemen. Denis van Altena, directeur van JAMES Autoservice: “Wij zijn recent gestart met het aanbieden van het private leaseproduct aan de consument, die eerder alleen bij ons kwam voor onderhoud. Als partner committeren wij ons om alleen contracten mét het keurmerk aan te bieden. Met de introductie van het partnerschap kunnen wij de consument direct aan de voorkant al laten zien dat hij bij een betrouwbaar adres is.”

Naast JAMES hebben zich ook al enkele andere kandidaten gemeld, waaronder Autoleaseman, een onafhankelijke intermediair.

Categorie: Private lease / Privélease
Labels: Keurmerk Private Lease