SafeDrivePod wint Road Safety Award

vrijdag 12 oktober, 2018

SafeDrivePod, het systeem dat de telefoon blokkeert tijdens het rijden, heeft wederom een belangrijke fleetprijs in de wacht gesleept. Het won gisterenavond de prijs tijdens de Fleet Safety Awards in het Engelse Birmingham.

Paul Hendriks (r) blij met de prijs als erkennig dat jij met de SafeDrivePod op de juiste koers zit

Jaarlijks worden de prijzen op deze beurs uitgereikt voor initiatieven die de verkeersveiligheid voor zakelijke rijders moet bevorderen. Volgens de jury biedt SafeDrivePod een volledig, sluitend systeem en blijkt het een probaat middel om afleiding achter het stuur tegen te gaan.

SafeDrivePod is een Nederlands bedrijf en is momenteel actief in meer dan 20 landen. Eerder won het al de Fleet Industry Award. Eerder gingen in Nederland al leasemaatschappijen als Volkswagen Pon Financial Services en Noordlease een samenwerking aan SafeDrivePod, net als grote werkgevers en verzekeraars.

Volgens directeur Paul Hendriks heeft SafeDrivePod al meer dan 1000 levens gered. “De prijs laat zien dat we de juiste oplossing hebben voor een groeiend probleem . We willen nog sneller doorgroeien om onze impact op dit probleem van afleiding in het verkeer zo groot mogelijk te maken.”

Categorie: Verkeersveiligheid / Training
Labels: SafeDrivePod