Mobiliteitsmanager van het Jaar op Bestelauto Expo

dinsdag 16 oktober, 2018

Bestelauto Expo presenteert een bomvol dagprogramma voor beide beursdagen op 13 en 14 november in EXPO Houten. De Mobiliteitsmanager van het Jaar 2018, Gertjan Sybrandi van Stedin, zal spreken over zijn ervaringen met de verduurzaming van de bedrijfsautovloot. Carlo van de Weijer (TU/e) neemt de bezoekers meer naar de al dan niet autonome bestelauto van de toekomst.

Gertjan Sybrandi Mobiliteitsmanager van het Jaar 2018 spreekt tijdens Bestelauto Expo

De laatste standruimte voor de Bestelauto Expo wordt momenteel ingericht. Bezoekers kunnen er niet alleen met nieuwe modellen kennismaken, maar er ook mee proefrijden. Op beide beursdagen zijn er bovendien gratis seminars te bezoeken door onder meer Smart Mobility TU Eindhoven, evofenedex en Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid. Een overzicht:

Seminars

Op beide ochtenden vanaf 11.00 uur, worden drie hoofdthema’s behandeld. Rob Groenen van Fleet Profile geeft inzicht in de samenstelling van de Nederlandse bestelautovloot. Vervoerdersorganisatie evofenedex vestigt de aandacht op risico’s voor de bestelautogebruiker. Slim gebruik van een (alternatief voor een) bestelauto is het thema van de presentatie van Joeri Jongeneel van &Morgen.

Fleet Lounge

Tijdens de Fleet Lounge, een bijeenkomst voor fleetmanagers die ditmaal op dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur plaatsvindt tijdens Bestelauto Expo, staat Gertjan Sybrandi, Mobiliteitsmanager van het Jaar 2018 bij Stedin stil bij de verduurzaming van de bedrijfsautovloot. Hij deelt zijn ervaringen en behoedt voor de valkuilen. Keynote spreker Carlo van der Weijer, Directeur Smart Mobility TU Eindhoven neemt de bezoekers meer naar de al dan niet autonome bestelauto van de toekomst. De Fleet Lounge (alleen gratis toegankelijk voor fleetowners en managers, wagenparkbeheerder, mobiliteitsmanagers, etc die zich hier apart kunnen aanmelden) wordt traditioneel afgesloten met een netwerkborrel, die nu is gepland voor 17.00 tot 19.00 uur.

Elektrische bestelauto volgens KiM en evofenedex

Op woensdag worden er van 14.30 tot 16.00 uur nog twee presentaties gegeven. De eerste, over elektrische bestelauto’s, wordt verzorgd door het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM), dat zich hiervoor baseert op het rapport ‘Elektrisch op bestelling?’. Aanvullend geeft evofenedex de presentatie ‘MKB loopt warm voor e-bestelauto’.

Bestelauto Expo is, na de lancering van een eigen magazine vorige maand, uitgegroeid tot een breed nieuws- en kennisplatform voor de volledige bestelautosector. Op de aanstaande beursdagen ontmoet de bestelautowereld een brede doelgroep aan beslissers: zzp’er, mkb’er, fleetowners, wagenparkbeheerders, inkopers en diverse automotive-managers uit de sector. Bezoekers kunnen niet alleen (gratis) naar het evenement voor kennis en informatie, netwerken, proefritten, taxeren en inruilen van de oude bus, maar ook voor de concrete aanschaf van een bestelauto of wagenpark. De beursvloer biedt als aanvulling hierop een overzicht van accessoires en toebehoren.

Ook de beurs bezoeken? Meld u (gartis) aan via onderstaande banner en ontvang een gratis magazine

Bestelauto Expo wordt georganiseerd door EXPOMotion.

Categorie: Evenementen
Labels: Bestelauto Expo