Fleet Lounge met Mobiliteitsmanager van het Jaar

dinsdag 6 november, 2018

Gertjan Sybrandi, mobiliteitsmanager van het jaar 2018, zal volgende week dinsdag 13 november tijdens de Fleet Lounge schetsen wat zijn uitdagingen zijn bij het verduurzamen van het wagenpark van zijn werkgever Stedin. Keynote spreker is Carlo van der Weijer.

Carlo van de Weijer, keynote-spreker op de Fleet Lounge

De Fleet Lounge wordt dit jaar gehouden tijdens de Bestelauto Expo 2018 (13 en 14 november). Dat evenement, waarbij zich al duizenden bezoekers hebben gemeld om gratis toegang te krijgen, heeft ook al een bomvol beursprogramma. Zo geeft Rob Groenen van Fleet Profile inzicht in de samenstelling van de Nederlandse bestelautovloot. Vervoerdersorganisatie evofenedex vestigt de aandacht op risico’s voor de bestelautogebruiker. Slim gebruik van een (alternatief voor een) bestelauto is het thema van de presentatie van Joeri Jongeneel van &Morgen. ‘Uiteraard’ ook aandacht voor de elektrische bestelauto: het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM) zal nader ingaan op het onlangs gepubliceerde rapport ‘Elektrisch op bestelling?’. Aanvullend geeft evofenedex de presentatie “MKB loopt warm voor e-bestelauto”.

Maar tijdens de Fleet Lounge, waar bezoekers zich apart voor dienen aan te melden, zal keynote-spreker Carlo van der Weijer, directeur Smart Mobility TU Eindhoven,  de bezoekers meenemen naar de al dan niet autonome bestelauto van de toekomst. En Gertjan Sybrandi zal onder de noemer: Verduurzamen van je wagenpark, gewoon doen! zijn eigen ervaringen delen en de bezoekers behoeden voor de valkuilen.

Meld u hier aan voor de Fleet Lounge. Nog niet geregistreerd voor de Bestelauto Expo? Doe dat hier.

Categorie: Evenementen
Labels: Bestelauto Expo, Fleet Lounge