Fleet Industry Award 2018 naar ChangeMyCar van Athlon

vrijdag 30 november, 2018

ChangeMyCar is op de Fleet Europe Summit in Barcelona in de prijzen gevallen. De startup van Athlon Nederland heeft de International Fleet Industry Award 2018 gewonnen. ChangeMyCar wordt ook wel de ‘tinder voor leaseauto’s’ genoemd.

Vorig jaar kwam ChangeMyCar op de Nederlandse markt als een flexibele mobiliteitsoplossing die werknemers de mogelijkheid biedt iedere maand van leaseauto te veranderen. Die kunnen via een app uit een vast aanbod worden besteld en het contract kan zonder kosten worden opgezegd.

Het winnende team van ChangeMyCar

Het winnen van de prijs vormt voor Paul Bouwmeester, Innovation Manager bij Athlon en co-founder ChangeMyCar, een mooi vertrekpunt voor de internationale expansie van ChangeMyCar. “ChangeMyCar heeft binnen een jaar haar succes in Nederland al bewezen: het aantal gebruikers van de app blijft maandelijks oplopen. Maar er is nog genoeg ruimte om te groeien en we hebben ons vizier ook gericht op een internationale uitrol. We merken dat het principe aanslaat, werknemers zijn momenteel echt op zoek naar flexibele mobiliteit. Carrières gaan steeds sneller en mensen willen vaker dan eens in de 4 jaar veranderen van auto én kosten, en daar speelt ChangeMyCar op in.”

De International Fleet Industry Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een organisatie die opmerkelijke en innovatieve producten, tools of services aanbiedt binnen de fleet industry. Vorig jaar won de Tesla ‘Autopilot’. De vakjury bestaat uit internationale fleet managers. Naast de vakjury, kon er voorafgaand aan de uitreiking ook online en op het event zelf gestemd worden.

In totaal waren er dit jaar negen genomineerden. LeasePlan kreeg het zilver met hun oplissingen voor elektrische auto’s, ALD volgde met ALD Car Sharing.

Categorie: Mobiliteit / Smart Mobility
Labels: Athlon, ChangeMyCar