Macadam wint Europese tender ALD Automotive

dinsdag 4 december, 2018

Macadam gaat ook de komende 4 jaar de inspecties doen voor de eindecontract-auto’s van ALD Automotive. Het inspectiebedrijf won de Europese tender, het gaat de inspecties voor ALD uitvoeren in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en de Baltische staten.

Gerhard Prent (l), Sales & Marketing Manager Macadam Nederland en Jeroen Kruisweg, Algemeen Directeur ALD Automotive Nederland

Afgelopen jaren werkten beide partijen al samen. Een team van Macadam-experts is dagelijks aanwezig op de remarketinglocaties van ALD Automotive in Meerkerk en Nieuwendijk. Daar voeren zij de inspecties uit van eindecontract-, huur- en poolauto’s. Hun rapportage wordt gebruikt bij de beëindiging van leasecontracten en voor het online remarketingplatform Carmarket van ALD Automotive.

Volgens ALD’s algemeen directeur Jeroen Kruisweg moet de inname van leaseauto’s transparant en controleerbaar gebeuren; het is een voorwaarde voor een open en eerlijke relatie met klanten. “Daarom is het hebben van een professionele partner op dit vlak essentieel. We zijn blij om de samenwerking met Macadam te kunnen voortzetten”.

Macadam Europe is marktleider met meer dan 500.000 inspecties per jaar. Sinds 1993 levert het inspectiebedrijf ondersteuningssystemen aan alle partijen die betrokken zijn bij het eindecontract- en remarketing proces in de autosector. Macadam Europe is actief in 13 landen in Europa.

Categorie: Remarketing
Labels: ALD Automotive, Macadam