Wie wordt de Mobiliteitsmanager van 2019?

vrijdag 11 januari, 2019

De inschrijving voor de Mobiliteitsmanager van het Jaar award is weer geopend, de vakprijs voor én door vakgenoten die tijdens het jaarlijkse Fleet Mobility Live wordt uitgereikt. Het event is op 21 mei in het NBC in Nieuwegein.

De winnaar, genomineerden en jury van de Mobiliteitsmanager van het Jaar award in 2018

Kent u een collega of relatie die zeker genomineerd moet worden voor de Mobiliteitsmanager van het jaar Award 2019? Of bent u verantwoordelijk voor mobiliteit in de functie van mobiliteitsmanager, fleetmanager, HR manager, inkoop manager, financieel manager of facilitair manager, en heeft u zichzelf in de afgelopen jaren onderscheiden met het door u gevoerde mobiliteitsbeleid in uw organisatie? Organisator Heliview roept al deze mensen op zich te melden voor 1 maart. De nominatie kan hier worden ingestuurd.

Vorig jaar won Gertjan Sybrandi, Hoofd Facilitaire Services & Mobiliteit bij Stedin, de award. Vooral vanwege zijn ambitieuze plannen rondom elektrisch rijden. Zoals de inzet van uitsluitend volledig elektrische auto’s in 2020. Ook biedt men medewerkers elektrische auto’s aan middels private leaseconstructies. “Daarnaast heeft hij verder een duidelijke visie over duurzame vastgoedkeuzes en bijbehorend parkeerbeleid”, aldus het juryrapport van vorig jaar.

Categorie: Evenementen
Labels: Fleet Mobility Live, Mobiliteitsmanager van het Jaar