Fleet Profile wordt Smart Profile

donderdag 24 januari, 2019

Fleet Profile gaat verder onder de naam Smart Profile, ingegeven door de transitie die het bedrijf doorgaat van database marketing specialist naar aanbieder van market intelligence en demand generation oplossingen. Smart Profile is partner in het netwerk van TrendsinAutoleasing.

Fleet Profile is de laatste jaren uitgegroeid tot een bekende naam bij leasemaatschappijen, auto-importeurs en bij een brede waaier van andere organisaties die zakelijke mobiliteitsoplossingen aanbieden. Ook TrendsinAutoleasing maakt gebruik van de database met fleetowners, onder andere voor het verspreiden van de printuitgave Fleet & Lease, die met een totale oplage van 20.000 exemplaren het grootste magazine is dat zich specifiek richt op fleetowners.

De naamswijziging sluit aan bij de ontwikkeling die zusterbedrijf Computer Profile en Fleet Profile hebben doorgemaakt: van partner voor direct marketing naar leverancier van geïntegreerde market intelligence-oplossingen voor de B2B-markt. “Deze market intelligence-oplossingen zijn gekoppeld aan demand generation activiteiten om onze klanten een end-to-end oplossing te kunnen bieden”, aldus Rob Groenen van Smart Profile. “Naast de projecten op het gebied van database marketing, voeren we steeds meer lead generation en lead nurturing campagnes uit om klantcontact te faciliteren. De informatie die voortvloeit uit deze campagnes wordt inzichtelijk gemaakt aan de betreffende klant door middel van overzichtelijke, interactieve dashboards.

Op de website van Smart Profile is een voorbeeld te vinden van een degelijke dashboard, met o.a. informatie over de opbouw van het Nederlandse wagenpark, welk type autoregeling favoriet is bij fleetowners en welke leasemaatschappijen dominant zijn binnen specifieke segmenten en sectoren.

Categorie: Data / adressen
Labels: Smart Profile / Fleet Profile