TrendsinAutoleasing schakel in nieuw ‘fleet & lease’ netwerk

donderdag 24 januari, 2019

TrendsinAutoleasing gaat nauw samenwerken met het Fleet Platform van EXPOmotion, organisator van onder andere het Fleet Event (& Lounges), het congres voor fleet-, lease- en mobiliteitsmanagers. Ook Smart Profile (het nieuwe Fleet Profile) wordt een belangrijke schakel in dit netwerk.

Patrick van Tilburg van EXPOmotion: “Media, events en data. De kracht schuilt hem in de drie sterke merken

De drie partijen werken al langere tijd samen; TrendsinAutoleasing is mediapartner van het Fleet Event en ook Bestelauto EXPO, evenementen uit de koker van EXPOmotion van Patrick van Tilburg. Binnenkort verschijnt ook het eerste Bestelauto EXPO magazine in een oplage van maar liefst 70.000 stuks, met medewerking van TrendsinAutoleasing. Smart Profile levert voor alle uitgaves, inclusief het magazine voor fleetowners Fleet & Lease (oplage 20.000), de adressen en uitnodigingsmails. Ook inhoudelijk zal Smart Profile de uitgaves en events voorzien van hun insights.

Media, events en data

Volgens Patrick van Tilburg vullen de drie partijen elkaar perfect aan. “Media, events en data. Als je dat optimaal kan leveren, op een serieuze schaal en professionele manier, dan heb je een uitstekende propositie richting de brede waaier van bedrijven die mobiliteitsproducten verkopen; van auto’s en bestelwagens tot deelconcepten en telematicaproducten. Onze kracht schuilt voor een belangrijke mate in de combinatie van deze drie sterke merken. Het uitgeef- en eventlandschap in fleet & lease is enorm versnipperd. Qua oplage en bereik steken we er nu gezamenlijk met kop en schouders bovenuit.”

Richting adverteerders zijn er nu de eerste gezamenlijke partnerships. Het eerstvolgende Fleet Event is in nauwe samenwerking ontwikkeld, waarbij uiteraard de kwaliteit en onafhankelijkheid van keynote-sprekers blijft bestaan. De informatiebehoefte bij fleet-, lease- en mobiliteitsmanagers is groot, stelt de uitgever van TrendsinAutoleasing, Bart Luteijn. “Het mobiliteitslandschap verandert razendsnel, nieuwe producten en diensten volgen elkaar in rap tempo op. In een paar jaar tijd is het een enorm dynamische markt geworden, wat geweldig nieuws is voor een uitgever. Maar dat betekent ook dat je meer informatie taylormade moet gaan aanbieden in diverse vormen en uitingen. Dan kan eigenlijk alleen maar als je daarbij samenwerkt met partijen die daar het best op toegerust zijn. Daarin gaan we dit jaar nu flinke stappen zetten.”

Meer informatie? Stuur een mail naar info@wespmedia.nl

Categorie: Evenementen
Labels: Fleet Event, Smart Profile / Fleet Profile