Friesland Lease lanceert Racefiets Lease

maandag 28 januari, 2019

Pionier op het gebied van leasefietsen, Friesland Lease, komt met een nieuw product: Racefiets Lease. Het is gezamenlijk ontwikkeld met en voor de schaatsploeg Team IKO, waar Racefiets Lease sponsor van wordt. Maar het product wordt ook landelijk uitgerold.

Het schaatsteam waar Racefiets Lease sponsor van is

Team IKO is onder andere het schaatsteam van drievoudig Olympisch kampioen Jorien Ter Mors. De sponsordeal met Friesland Lease houdt onder andere in dat alle schaatsers van het schaatsteam de nieuwste racefietsen van Giant krijgt waarmee Team IKO tot en met de Olympische Spelen van 2022 jaarlijks verzekerd is van het nieuwste model. Ook de verdiensten van deze nieuwe tak van Friesland Lease worden gedeeld met Team IKO.

Friesland Lease rolt het nieuwe leaseproduct nu landelijk uit. De eerste dealer die is aangesloten is fietswinkel Fietsen & Koffie uit Assen. Uiteindelijk moet er een landelijke dekking komen van dealers waar racefietsen geleased kunnen worden.

Friesland Lease zette als een van de eerste leasemaatschappijen de leasefiets, of fiets van de zaak, succesvol in de markt. Het is de partij achter bijvoorbeeld de BOVAG-leasefiets. Eerder gaf manager leasefiets Peter Storm van Friesland Lease voor TrendsinAutoleasing een kijkje achter de schermen bij deze operatie waar het nodige leergeld is betaald.

Categorie: Fiets / e-bike
Labels: Friesland Lease, leasefiets, Racefiets Lease