Fleet Event over ‘realiteitszin’ elektrisch wagenpark

donderdag 31 januari, 2019


De energietransitie kent de nodige uitdagingen voor fleetowners. Niet alleen overtreft de vraag naar vol-elektrische auto’s het aanbod, de verwachtingen van deze BEV’s blijken in de praktijk nogal eens af te wijken van de theorie. En daar komen ‘laadproblemen’ nog eens bij…. Wordt er misschien niet teveel ingezet op vol-elektrisch?

Op het aanstaande Fleet Event op 21 maart zullen een aantal sprekers de nodige nuances aanbrengen in de doorgaans lyrische verhalen in de media over elektrisch rijden. Die transitie is onafwendbaar en nodig, maar het vergt wel de nodige aanpassingen in onder andere het mobiliteitsbeleid. En wellicht ook in de (hooggespannen) verwachting van leaserijders….

Daarbij zullen voorlopig nog wel de diverse soorten aandrijving naast elkaar blijven bestaan. Ook nog eens in een redelijk gelijke verdeling, geeft onderzoek aan van KPMG. In 2040 zullen er naast batterij-elektrische auto’s, ook hybrides, brandstofcelauto’s en auto’s met een interne verbrandingsmotor rondrijden. Ook in uw wagenpark.

Binnenkort meer over de specifieke sprekers en thema’s. Meld u nu aan en mis het niet!

 

Categorie: Evenementen
Labels: Fleet Event