Yellowbrick komt met prijsaanbod afgestemd op parkeergedrag

dinsdag 26 februari, 2019

Aanbieder van mobiel parkeren Yellowbrick komt met drie verschillende varianten voor mobiel parkeren. De nieuwe tariefstructuur moet rekening houden met parkeerduur én verschillen in parkeertarieven.

Yellowbrick introduceert vandaag drie verschillende varianten voor mobiel parkeren, afgestemd op gedrag en regio. Volgens Jeffrey Wolvekamp, directeur van Yellowbrick, moet parkeren daardoor flink voordeliger worden. “Parkeergedrag is bij iedereen anders, elke parkeerder heeft andere behoeften en bovendien zijn de parkeertarieven overal in Nederland anders. Met ons nieuwe aanbod zijn we de eerste aanbieder van mobiel parkeren die rekening houdt met parkeerduur én verschillen in parkeertarieven.”

Voor mensen die regelmatig, maar een korte tijd parkeren in gebieden met een laag tarief, is een pakket genaamd Flex gelanceerd. Bij dit tarief zijn de transactiekosten gekoppeld aan het parkeertarief in het betreffende gebied. Is het parkeertarief laag, dan ook de transactiekosten. Parkeerders betalen 10% van de totale parkeerkosten, met een minimum van € 0,15 en een maximum van € 0,50 per parkeeractie. Bovendien gelden er bij dit pakket geen registratie- of abonnementskosten. “Met dit tarief is Yellowbrick de enige aanbieder van mobiel parkeren met een tarief afgestemd op parkeergedrag”, aldus Wolvekamp.

Mensen die vaak op straat parkeren kunnen met het pakket Unlimited gebruik maken van één vast tarief en daarmee onbeperkt mobiel parkeren.

Categorie: Parkeren
Labels: Yellowbrick