ALD Automotive bekroont als ‘Best Workplace’

donderdag 28 februari, 2019

Als enige automotive bedrijf in Nederland staat leasemaatschappij ALD Automotive op de lijst van Best Workplaces van Nederland. Elk jaar stelt Great Place to Work Nederland op basis van empirisch onderzoek deze lijst samen van meest aantrekkelijke werkgevers.

Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties en beoordeelt op basis van 58 stellingen de organisatie op goed werkgeverschap. ALD Automotive is positief beoordeeld op basis van een onderzoek onder medewerkers en een analyse van de organisatiecultuur. Het is voor de derde keer dat de leasemaatschappij de onderscheiding ontvangt.

Danielle Kruger, HR manager bij ALD Automotive Nederland: “Dit is een mooie opsteker, temeer omdat we zo snel groeien. We besteden veel aandacht aan de thema’s Werven, Verwelkomen en Vieren. Niet alleen logistieke zaken worden geregeld, ook aan de sociale aspecten die nodig zijn om medewerkers snel op hun gemak te stellen wordt gedacht. Op het gebied van vitaliteit en de ontwikkeling van medewerkers is er veel mogelijk en we houden rekening met persoonlijke wensen van medewerkers.”

Naast de lijst van Great Place to Work is er ook de jaarlijkse lijst van het Top Employers Institute. Zo kreeg vorige week Goodyear de Top Employer certificering, net als automotive-partijen Pon en Valeo.

Categorie: Marktcijfers / brancheberichten
Labels: ALD Automotive