Athlon samen met Univé in private lease

vrijdag 8 maart, 2019

Verzekeraar Univé beidt vanaf deze maand tot aan het eind van het jaar private lease aan in een pilot met Athlon. De pilot komt voort uit het gezamenlijke Athlon en Univé innovatieteam.

Foto: Univé

Univé wil met de pilot inspelen op de trend waarbij consument geen auto willen bezitten maar gebruiken. “Soms is het voor klanten financieel aantrekkelijker om te leasen. Wij richten ons op klanten die het gemak en de zekerheid van Private Lease kunnen waarderen”, aldus Etienne de Cooker, directeur Schade bij Univé.

Volgens Marchel Koops, algemeen directeur Athlon Nederland, is de gezamenlijke pilot met Univé op het gebied van private lease een goede match met de expertise van Athlon als aanbieder van lease en mobiliteitsoplossingen. “Het gezamenlijke Athlon en Univé innovatieteam heeft al zijn vruchten afgeworpen, we kijken dan ook uit naar de verdere samenwerking met Univé in deze pilot.”

De coöperatie Univé heeft 1,6 miljoen leden met ruim 4 miljoen verzekeringen en telt 110 winkels.

Het private lease-aanbod op de website is ruim, naast kleine stadsauto’s worden er ook grotere auto’s aangeboden zoals de Mercedes C-klasse en zijn er elektrische auto’s zoals de Nissan Leaf en Kia Niro

Categorie: Private lease / Privélease
Labels: Athlon, Univé