LeaseTrader lanceert nieuwe LeaseVergelijker.nl

dinsdag 20 januari, 2015

In het tweede kwartaal van 2015 lanceert LeaseTrader het nieuwe label LeaseVergelijker.nl. Door de grote groei in online leaseaanbieders en de mogelijkheden voor privélease, ziet LeaseTrader de behoefte bij leaserijders om goede vergelijkingen te kunnen maken op basis van prijzen én voorwaarden.

Twee investeerders van bleasevergelijkeruiten de automotive branche hebben een kapitaalinjectie gegeven om dit label als onderdeel van een grootschalig groeiplan te verwezenlijken.

Wilbert Philippo, directeur LeaseTrader: “Door de enorme hoeveelheid aan contractvoorwaarden en toename van aanbieders wordt het steeds ingewikkelder om een goede keuze te maken. Met LeaseVergelijker.nl brengen we daar verandering in. Momenteel zijn we bezig om de laatste hand te leggen aan de bouw van de website én het aansluiten van de laatste leasemaatschappijen. Met de website en andere groeiplannen willen wij eind 2015 de belangrijkste schakel en grootste leadgenerator zijn voor leasemaatschappijen en importeurs voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.”

Wilbert Philippo

Wilbert Philippo

Complexe techniek

Philippo zegt samen met investeerders en techneuten al een jaar bezig te zijn met de ontwikkeling van de techniek achter de site. “Dit is bijzonder geavanceerd, moet onafhankelijk zijn en het moet eenvoudig mogelijk zijn de laatste ontwikkelingen snel door te voeren. Onze eerste leasevergelijkingssite die heel wat jaren geleden door toenmalig staatssecretaris van Financiën, Jan Kees de Jager werd geïntroduceerd bleek hier technisch gezien niet op toegerust. LeaseVergelijker.nl schept duidelijkheid en zet alle leaseopties van Nederlandse leasemaatschappijen tot in detail op een rij.”

Categorie: Private lease / Privélease
Labels: LeaseTrader