Fleet Support (AutoBinck) neemt ROI Fleet & Mobility over

vrijdag 22 maart, 2019

Autobinck Groep neemt na de overname van Fleet Support nu ook ROI Fleet & Mobility uit Naarden over. Net als Fleet Support komt het onder de vleugels van de Smart Mobility divisie van AutoBinck. ROI beheert 10.000 voertuigen, mobiliteitspassen, deelauto’s en e-bikes.

Jaap van Daalen van ROI

Volgens Jaap van Daalen, eigenaar ROI, verandert de wereld van mobiliteit snel. “De dienstverlening van ROI verschuift van sec wagenparkbeheer naar integraal mobiliteitsmanagement. Dat geeft een nieuwe impuls maar vraagt ook om verdere investering. Daarom heeft ROI besloten aansluiting te zoeken bij Fleet Support.”

ROI heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot één van de belangrijkste spelers op het gebied van wagenparkbeheer, mobiliteitsmanagement en -advies.  Met 25 medewerkers adviseert het bedrijf over duurzame en flexibele mobiliteit, beheert het 10.000 voertuigen,  mobiliteitspassen, deelauto’s en e-bikes. Fleet Support is de grootste onafhankelijke partner voor wagenparkbeheer in Nederland met 45.000 contracten onder beheer. Door samenwerking binnen AutoBinck Smart Mobility kan een breed scala van diensten geboden worden.

Volgens Paul Zekhuis, CEO van AutoBinck, past de overname bij de verdere ontwikkeling van de nieuwe strategie van AutoBinck, waarin mobiliteit steeds meer als dienst wordt aangeboden.

Categorie: Marktcijfers / brancheberichten
Labels: Autobinck, Fleet Support, ROI fleet