Arval opent mobiliteitskenniscentrum ‘the disco’

dinsdag 2 april, 2019

Na ALD Automotive met haar Mobility Experience Centre (MEC) heeft Arval nu ook haar eigen mobiliteitskenniscentrum: the disco. Ofwel: Arval’s centre for discovery, innovation, service, connectivity and outstanding people.

Foto: Paul van der Klei

De leasemaatschappij uit Houten noemt het zelf Arval’s Mobility Hub. Het moet de visie van het leasebedrijf op de mobiliteit van nu én de toekomst tonen. Daarvoor is een flinke ruimte ingevuld van bijna 2.700 m2 verdeeld over 2 verdiepingen. De Mobility Hub is één van de, door Arval onlangs aangekondigde, 4 Arval hubs wereldwijd.

In het kenniscentrum worden Arval’s producten en diensten visueel getoond: van lease voor korte tot lange periode, van private lease tot Arval Car Sharing, van elektrisch vervoer tot bedrijfsvoertuigen en van Arval Mobility Card tot Arval Active Link. De ‘City of the Future’-booth is ook onderdeel, waarbij op een interactieve manier een visuele beleving is gecreëerd over toekomstige mobiliteit.

In het pand is, naast de werkplekken van de afdelingen MKB en private lease, ook een auditorium met plek voor 150 personen. Volgens Liam Donnelly, algemeen directeur Arval Nederland, wil Arval met de Mobility Hub een totaalbeleving bieden, waarbij alle producten en diensten samenkomen. “Met 40.000 auto’s op de weg zijn we een belangrijke indicator voor wat er op het gebied van mobiliteit gebeurt. We sluiten onze ogen niet voor toekomstige ontwikkelingen.”

Categorie: Marktcijfers / brancheberichten
Labels: Arval