Hema samen met LeasePlan in private lease

dinsdag 16 april, 2019

Hema komt vanaf volgende week dinsdag met een private leaseaanbieding van vier Toyota-modellen. De winkelketen werkt hiermee samen met LeasePlan. Hema ziet het als logische aanvulling op haar andere financiële diensten.

De aanbiedingen heten scherp te zijn (vanaf 179 euro) en drie van de vier auto’s zijn Toyota-hybrides. Daarbij zijn het niet alleen de kleintjes (Aygo en Yaris) maar worden ook de grotere Toyota C-HR en nieuwe Corolla aangeboden. De vanafprijzen zijn gebaseerd op een looptijd vanaf 60 maanden en 10.000 kilometer. Ook kunnen er auto’s worden ingeruild.

Laura Geerlings, Director Financial Services Hema, ziet het aanbieden van private lease als een logische aanvulling op de andere financiële diensten zoals verzekeringen en –notarisservice. “Hema is er voor iedereen en dat betekent dat ons private leaseaanbod dit ook moet zijn. We onderscheiden ons met een groen aanbod voor een betaalbare prijs. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat we een dienst aanbieden die gewoon goed is, met heldere voorwaarden.”

Categorie: Private lease / Privélease
Labels: Hema, LeasePlan