MTc tank- en laadpassen voor Mobility Service Nederland

dinsdag 7 mei, 2019

MTc (MultiTankcard) wordt leverancier van de tank- en laadpassen voor de leaserijders van Mobility Service Nederland, maken de bedrijven vandaag bekend. Ook krijgt de leasemaatschappij ondersteuning vanuit het Mobility-as-a-Service-platform van MTc.

Het doel van de samenwerking is om met één pas het tanken en het opladen nog gemakkelijker te maken voor zakelijke rijders. Mobility Service Nederland wil met deze samenwerking haar positie als een van de belangrijkste spelers op het gebied van elektrisch rijden in Nederland versterken.

MTc is de eerste partij in Nederland die alle vormen van mobiliteit aanbiedt in één pas. Sinds kort is de mobiliteitspasleverancier voor elektrische laden een volwaardige Mobility Service Provider (MSP) geworden. In de toenemende concurrentie in tank- en mobiliteitspassenland ontwikkelt MTc zich ook steeds meer tot transactiehuis op het gebied van mobiliteit. Gezamenlijk met leasemaatschappijen worden er mobiliteitsoplossingen ontwikkeld. Aan de basis ligt het nieuwe MaaS-platform van MTc. “Een platform waarop allerlei dienstverleners en aanbieders van mobiliteit samenkomen”, aldus Patrick Roozeman, directeur van MTc.

Brede mobiliteit faciliteert MTc al met de vorig jaar geïntroduceerde MoveMove-pas. Alle gemaakte reiskosten worden maandelijks samengevat in één overzicht: het OV, de fiets, de taxi, tanken (overal in Nederland en bij alle DKV-stations in Europa) en aanvullende autodiensten, zoals parkeren en carwash. Roozeman: “De markt voor zakelijk reizen en leasen verandert snel. We zijn ervan overtuigd dat MTc en Mobility Service Nederland dankzij deze samenwerking optimaal zijn voorbereid op die nieuwe mobiliteitswereld. De zakelijke leaserijder profiteert, want die heeft meer keuze en flexibiliteit dan ooit.”

Categorie: Brandstof- & mobiliteitskaarten
Labels: Mobility Service Nederland, MTC, MultiTankcard