Bestuur VZR breidt uit met telematica-expert

woensdag 29 mei, 2019

Telematica-expert Huib Leenknegt treedt per 1 juni toe tot het bestuur van Vereniging Zakelijke Rijders (VZR). Met de komst van Leenknegt versterkt VZR haar kennis en betrokkenheid op het gebied van telematica waar zakelijke rijders steeds vaker mee te maken krijgen.

Huib Leenknegt

Volgens VZR, met 30.000 leden de belangrijkste belangenbehartiger van zakelijke rijders in Nederland, krijgt de zakelijke rijder de aankomende jaren steeds meer te maken met verschillende vormen van telematica in en rondom de auto. Om hier goed op te anticiperen wordt het VZR-bestuur aangevuld met een telematica-expert.

Huib Leenknegt is jarenlang manager van RAM Mobile Data en secretaris van de Branchevereniging Leveranciers Ritregistratiesystemen geweest. Deze ervaring zal hij inzetten om de telematica-, ritregistratie- en privacy-ontwikkelingen voor de zakelijke rijder te waarborgen.

Met de huidige samenstelling van het VZR-bestuur: Heleen Elbert (fiscaal jurist autobelastingen), Sandra Neuray (duurzaamheid en mobiliteit), Martin Huisman (lobby en beleid) en Jan van Delft (voorzitter en expert mobiliteitsvraagstukken) is VZR klaar voor de huidige en toekomstige zakelijke rijder.

Categorie: Blackbox / Telematica
Labels: VZR