Kandidaten voor Mobiliteitsmanager van het Jaar gezocht

dinsdag 27 januari, 2015

De prestigieuze Mobiliteitsmanager van het Jaar award wordt straks tijdens het Fleetmanagement event op 27 in het NBC in Nieuwegein weer uitgereikt. Vanaf vandaag kunnen kandidaten worden aangemeld bij een ‘nieuwe’ awardcommissie.

André de Boer, Mobiliteitsmanager van het Jaar 2014 en nu deel van de awardcommissie

André de Boer, Mobiliteitsmanager van het Jaar 2014 en nu deel van de awardcommissie

Nieuw in het nominatieproces is dat professionals zich dit jaar ook zelf kunnen aanmelden. Voorgaande jaren was het alleen mogelijk om anderen te nomineren. Stijn van den Broek, projectmanager van het Fleetmanagement event, hoopt hiermee op meer kandidaten die kleinere fleets beheren en uit de hoek komen van HR-management, inkoopmanagement en facilitair management.

Van den Broek: “De ervaring uit het verleden is dat voornamelijk fleetmanagers van grote wagenparken genomineerd werden voor de award. Dit terwijl de award zich juist ook richt op de beheerders van kleinere wagenparken. En we willen ons met de award ook richten op functies binnen HR-, inkoop – en facilitair management. Natuurlijk blijft de optie om iemand te nomineren ook bestaan.”

Wijziging samenstelling awardcommissie

De awardcommissie bepaalt wie er Mobiliteitsmanager van het jaar 2015 wordt. De samenstelling van de commissie is onlangs gewijzigd, vanwege het terugtreden van Jos Donders en Jan van Elderen; zij zijn beide met pensioen gegaan. “Wij zijn erg blij met het toetreden van André de Boer, winnaar van de Mobiliteitsmanager van het jaar award in 2014. Hij is verantwoordelijk voor mobiliteit bij Rijkswaterstaat. Daarnaast is Ronald Postma toegetreden. Ronald is onder andere bekend van de werkgroep B50 en het rapport Slim Reisbeleid in de praktijk”, aldus Stijn van den Broek.

Aanmelden of nomineren?

Via de website mobiliteitsmanageraward.nl kunt u uzelf aanmelden of iemand anders nomineren voor deze award. Aanmelden kost slechts enkele minuten tijd. Na ontvangst van de aanmelding of nominatie, ontvangt de genomineerde van Heliview een vragenlijst. Die moet voor vrijdag 6 maart ingevuld retour.

Categorie: Prijzen & Awards
Labels: Fleetmanagement event, Mobiliteitsmanager van het Jaar