“Moderne bestelauto verdient een publieksprijs!”

dinsdag 11 juni, 2019

Bestelauto Expo organiseert voor het eerst dit jaar de ‘Bestelauto Expo Publieksprijs 2020’. Dit is een onderscheiding voor de bestelauto of pick-up die naar de mening van het publiek de hoogste eer verdient. Op de laatste beursdag van Bestelauto Expo (13 november) zal live de winnaar bekend worden gemaakt.

Volgens Patrick van Tilburg, directeur van Bestelauto Expo BV, verdient de moderne bestelauto een dergelijke publieksprijs. “De verkoop van nieuwe bestelauto’s gaat al tijden crescendo, het werkpaard van de Nederlandse economie is in toenemende mate een middel voor ondernemers om hun werk beter, efficiënter en duurzamer uit te voeren. En het is tegenwoordig een luxe-werkpaard voorzien van tal van extra’s in en rond het voertuig. Kortom, het verdient, net als de personenauto, een prijs die door en voor gebruikers wordt bepaald!”

Bij de verkiezing wordt de winnaar niet bepaald door een vakjury, maar door de mannen en vrouwen die dag-in-dag-uit hun geld verdienen met hun bestelauto. Zij kunnen stemmen op merken en modellen in vijf categorieën. De stempagina met alle verkiesbare modellen staat vanaf vandaag live op www.bestelauto-expo.nl. Alle gangbare modellen op de Nederlandse markt krijgen een plaats. Iedereen die dat wil, mag één stem uitbrengen in elk van de vijf categorieën. Dus vijf stemmen in totaal.

De categorieën zijn:

  1. Gesloten bestelauto compact (Caddy, Berlingo, Dokker, etc.)
  2. Gesloten bestelauto middenklasse (Proace, Vito, Transit Custom, etc.)
  3. Gesloten bestelauto groot (Master, Boxer, Crafter, etc.)
  4. Gesloten bestelauto EV (alle grootte- en prijsklassen)
  5. Pick-up (per merk 1 model)

Alle in Nederland leverbare modellen uit bovengenoemde categorieën nemen automatisch deel, geen enkel merk is uitgesloten. Gestemd wordt op een modelserie, dus niet op een specifieke uitvoering van een bepaald model.

Stemmen kan op: www.bestelauto-expo.nl/publieksprijs2020

Op 1 november wordt de shortlist bekendgemaakt van potentiële winnaars in de categorieën. Die worden ook gepresenteerd op het Publieksprijs Plein op Bestelauto Expo 2019 in Expo Houten. Uiteindelijk zal er uit elke categorie een nummer 1, 2 en 3 als winnaar bekend worden gemaakt en van alle categorieën een overall winnaar worden gehuldigd. Die mag de titel Winnaar Bestelauto Expo Publieksprijs 2020 een jaar lang met label* voeren!

Bestelauto Expo is een sterk groeiend platform bestaande uit een nieuwssite, nieuwsbrief, vaktijdschrift en beurs.

Categorie: Bestelauto's / Logistiek
Labels: Bestelauto Expo, Bestelauto Expo Publieksprijs