Transscope genomineerd voor KPN Channel Awards 2015

zondag 1 februari, 2015

Blackboxleverancier Transscope is een van de drie genomineerden voor de KPN Channel Awards 2015. De awards zijn een beloning voor de business partners van KPN.

De KPN Channel Awards worden op 18 maart 2015 in Rotterdam uitgereikt

De KPN Channel Awards worden op 18 maart 2015 in Rotterdam uitgereikt

Transscope maakt in haar fleetmanagementsystemen gebruik van de KPN M2M simkaart. Het bedrijf is genomineerd in de categorie klantwaarde en behaalde bezuinigingen met de klantcase HTM. Met de Transscope blackbox heeft deze Haagse vervoerder op een digitale kaart “realtime” inzichtelijk waar alle voertuigen zich bevinden. Daarnaast worden de gereden kilometers van de voertuigen en de chauffeurs nauwkeurig geregistreerd. Deze registratie voldoet aan het normenkader RRS (Rit Registratie Systemen) waardoor er eenvoudig een sluitende administratie voor de belastingdienst gemaakt kan worden.

“Bij onze klant HTM hebben wij gezamenlijk een aanzienlijke bezuinigingen gehaald. Daarnaast is bij de dagelijkse bedrijfsvoering een duidelijk beeld van welk voertuig, tram of bus zich bevindt en wat de status is”, aldus directeur Henkjan Kienhuis.

Collega KPN partners mogen bepalen wie van de drie partijen op 18 maart 2015 in Rotterdam de KPN Channel Award 2015 in ontvangst mag nemen.

Categorie: Blackbox / Telematica
Labels: Transscope